Avoimet työpaikat

Maanmittausinsinööri / -harjoittelija - Vantaa / Helsinki Haemme nyt Vantaan osastoomme kahta maanmittausalan harjoittelijaa / kesätyöntekijää infra- ja/tai rakennusmittauksiin. Työkohteet sijaitsevat pääasiassa pääkaupunkiseudulla, konttorimme sijaitsee Vantaalla. Toivomme, että henkilönä olet yhteistyökykyinen, omaat avoimen asenteen sekä haluat kehittyä ja oppia uutta. Lupaamme sinulle kannustavan palkkauksen, kattavan perehdytyksen ja koulutuksen tehtävään. Meillä olet myös osa tiimiä jossa kannustetaan ja autetaan toisiamme. Ostromap on 20 vuoden kokemuksella yksi johtavista mittaus- ja mallinnuspalveluita tarjoavista yrityksistä Suomessa. Mittauspalveluihimme kuuluvat rakennusmittaukset, UAV-lennot ja johtokartoitukset. Teemme myös teiden, rautatiesiltojen, satamien ja lentokenttien infrastruktuurimittauksia ja olemme johtava 3D-keilauksen ja -mallintamisen toimittaja. Toimimme niin Suomessa kuin muissa Pohjoismaissa. Käytössämme on Trimblen takymetri- ja GPS-laitteistot, sekä tietokone ohjelmistoina, 3D-Win & AutoCAD. Työssä menestyminen edellyttää:- B-luokan ajokortin- Positiivinen asenne- Hyvät vuorovaikutustaidot Eduksi lasketaan:- Alan koulutus ja mittauslaitteiston ja ohjelmien tuntemus- Ruotsin ja Englannin kielen taito Tarjoamme:- Kilpailukykyisen palkkauksen- Kattavan koulutuksen ja perehdytyksen tehtävään- Oman esimiehen joka tukee ja auttaa sinua menestymään tehtävässäsi- Itsenäisen, vaihtelevan työn ja edellytykset luoda hienon uran- Varma työpaikka vakavaraisessa yrityksessä Ota rohkeasti yhteyttä tai lähetä meille vapaamuotoinen hakemus. Lisätietoja tehtävästä antaa Vantaan osastopäällikkö Jere Jokinen +358 44 765 1247 Vapaamuotoiset hakemukset sähköpostitse osoitteeseen jere.jokinen@ostromap.fi

Haemme nyt kasvavaan yritykseemme 3D-MALLINTAJAA   Työnkuvaan kuuluu rakennustyömaiden ja infratyömaiden koneohjausmallit, määrälaskentaa, 3D-tuki, toteutumatietojen hallinta. Työnkuva päivitetään hakijan osaamisen ja kiinnostuksen mukaan.  Ab Ostromap Oy on perustettu vuonna 2000 ja nykyään yksi johtavista mittausalan yrityksistä. Organisaatiomme koostuu noin 40 alan ammattilaisesta. Päätoimipaikkamme on Pietarsaaressa, muut toimipaikat ovat Vaasassa, Seinäjoella, Oulussa ja Vantaalla. Olemme johtava yritys työntekijöidemme ansiosta ja tästä olemme todella ylpeitä. Heidän omistautuminen, motivaatio ja ammattitaito takaa asiakkaalle parasta palvelua parhaaseen hintaan. Toivomme sinulta siis hyvää yhteistyökykyä, positiivista ja reipasta asennetta Edellytämme: 

  • Aiempaa kokemusta infra- tai rakennustyömaista 
  • Kyky ottamaan vastuun omasta työstään ja tehtävistä. 
  • Hyvä yhteistyökyky 
  • 3D-WIN ja/tai AutoCAD-käyttökokemus 
Eduksi: 
  • Kokemusta infra- tai rakennustyömaamittauksista 
  • Tietomallinnuksen kokemus 
  • Muiden 3D-ohjelmistojen osaaminen 
  • Työturvakortti  
Tarjoamme nuorekkaan työilmapiirin lisäksi kilpailukykyisen palkan, liikuntaetuuden ja loistavat kehitysmahdollisuudet. Huomioimme myös opiskeluiden loppuvaiheessa olevat hakijat.  Puhelintiedusteluihin vastaa koneohjauksen osastopäällikkö Jesper Wikman +358 44 777 0515  Työhakemukset CV:n kera tulee lähettää viimeistään 29.2.2020 sähköpostitse osoitteeseen: jesper.wikman@ostromap.fi   Huom! Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana! Palkkaamme hakijan heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Avoimet työpaikat

Ei avoimia työpaikkoja