TYÖPAIKAT

Maanmittausinsinööri / -harjoittelija -  Pietarsaari / Seinäjoki / Vaasa Haemme nyt Pohjanmaalle kahta maanmittausalan mittausinsinööriä tai harjoittelijaa infra- ja/tai rakennusmittauksiin. Työkohteet sijaitsevat pääasiassa Pohjanmaalla ja lähialueilla.  Toivomme, että henkilönä olet yhteistyökykyinen, omaat avoimen asenteen sekä haluat kehittyä ja oppia uutta. Lupaamme sinulle kannustavan palkkauksen, kattavan perehdytyksen ja koulutuksen tehtävään. Meillä olet myös osa tiimiä jossa kannustetaan ja autetaan toisiamme. Ostromap on 20 vuoden kokemuksella yksi johtavista mittaus- ja mallinnus palveluita tarjoavista yrityksistä Suomessa. Mittauspalveluihimme kuuluvat rakennusmittaukset, UAV-lennot ja johtokartoitukset. Teemme myös teiden, rautatiesiltojen, satamien ja lentokenttien infrastruktuuri mittauksia ja olemme johtava 3D-keilauksen ja -mallintamisen toimittaja. Toimimme niin Suomessa kuin muissa Pohjoismaissa. Käytössämme on Trimblen takymetri- ja GPS-laitteistot, sekä tietokoneohjelmistoina 3D-Win & AutoCAD. Työssä menestyminen edellyttää: - B-luokan ajokortin,- Positiivista asennetta- Hyvät vuorovaikutustaidot Eduksi lasketaan: - Alan koulutus ja mittauslaitteiston ja ohjelmien tuntemus- Ruotsin ja Englannin kielen taito Tarjoamme: - Kilpailukykyisen palkkauksen- Kattavan koulutuksen ja perehdytyksen tehtävään- Johdon jatkuvan tuen joka auttaa sinua menestymään tehtävässäsi- Itsenäisen, vaihtelevan työn ja edellytykset luoda hienon uran rakennusalalla Ota rohkeasti yhteyttä tai lähetä meille vapaamuotoinen hakemus. Lisätietoja tehtävästä antaa mittauspäällikkö Kristoffer Blomqvist: +358 50 374 6250 Vapaamuotoiset hakemukset sähköpostitse osoitteeseen kristoffer.blomqvist@ostromap.fi

Haemme nyt kasvavaan yritykseemme 3D-MALLINTAJAA   Työnkuvaan kuuluu rakennustyömaiden ja infratyömaiden koneohjausmallit, määrälaskentaa, 3D-tuki, toteutumatietojen hallinta. Työnkuva päivitetään hakijan osaamisen ja kiinnostuksen mukaan.  Ab Ostromap Oy on perustettu vuonna 2000 ja nykyään yksi johtavista mittausalan yrityksistä. Organisaatiomme koostuu noin 40 alan ammattilaisesta. Päätoimipaikkamme on Pietarsaaressa, muut toimipaikat ovat Vaasassa, Seinäjoella, Oulussa ja Vantaalla. Olemme johtava yritys työntekijöidemme ansiosta ja tästä olemme todella ylpeitä. Heidän omistautuminen, motivaatio ja ammattitaito takaa asiakkaalle parasta palvelua parhaaseen hintaan. Toivomme sinulta siis hyvää yhteistyökykyä, positiivista ja reipasta asennetta Edellytämme: 

  • Aiempaa kokemusta infra- tai rakennustyömaista 
  • Kyky ottamaan vastuun omasta työstään ja tehtävistä. 
  • Hyvä yhteistyökyky 
  • 3D-WIN ja/tai AutoCAD-käyttökokemus 
Eduksi: 
  • Kokemusta infra- tai rakennustyömaamittauksista 
  • Tietomallinnuksen kokemus 
  • Muiden 3D-ohjelmistojen osaaminen 
  • Työturvakortti  
Tarjoamme nuorekkaan työilmapiirin lisäksi kilpailukykyisen palkan, liikuntaetuuden ja loistavat kehitysmahdollisuudet. Huomioimme myös opiskeluiden loppuvaiheessa olevat hakijat.  Puhelintiedusteluihin vastaa koneohjauksen osastopäällikkö Jesper Wikman +358 44 777 0515 Työhakemukset CV:n kera tulee lähettää viimeistään 29.2.2020 sähköpostitse osoitteeseen: jesper.wikman@ostromap.fi   Huom! Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana! Palkkaamme hakijan heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Työpaikat

Ei avoimia työpaikkoja tällä hetkellä. Avoimen hakemuksen voit lähettää osoitteeseen kristoffer.blomqvist@ostromap.fi