Koneohjaus - 3d koneohjaus

Koneohjaus ja 3d koneohjaus on nykypäivää, meidän avulla se on sinulle myös helppoa!

Me Ostromapilla autamme sinua, yrittäjä/kuljettaja, jotta koneohjausjärjestelmäsi käyttö sujuisi mahdollisimman vaivattomasti. Luomme 3D-malleja 2D-piirustusten pohjalta ja varmistamme, että sinulla on käytössäsi kaikki piirustukset, joita koneessa tarvitaan. Teemme koneohjausmalleja ja piirustuksia  kaikkiin järjestelmiin esim. Novatron, Leica, Scanlaser, Trimble, X-site, Topcon ja L5.

Infrakit, Leica Geosystems – meiltä ohjelmat, valmiit mallit

Me luomme helposti ymmärrettäviä, ja selkeitä mallikokonaisuuksia. Tiedostoja on helppo päivittää ja muokata sen mukaan, miten työ rakennustyömaalla etenee. Käytämme Leica Geosystems ConX:tä, Trimble Business Centeriä ja Infrakitiä tiedostojen hallintaan. Ostromapin koneohjausmallit ovat korkealaatuisia. Ne tehostavat ja helpottavat työtäsi niin, että voit keskittyä työhösi koneenhoitajana.

Etä ja kenttätuki - kokenut tiimi sinun käytettävissäsi

Kun sinulla on tarvitsemasi mallit, autamme sinua pääsemään alkuun järjestelmän käytössä. Me tarjoamme sekä etä- että kenttätukea tarpeen mukaan. Meille voi aina soittaa koneohjaukseen ja malleihin liittyvissä kysymyksissä. Me vastaamme mielellämme kaikenlaisiin kysymyksiin koskien 3D-järjestelmän käyttöä ja ratkaisemme nopeasti ongelmat, jotka ilmaantuvat koneohjauksen käytössä. Me voimme auttaa myös järjestelmän vianetsinnässä, mikäli ohjelmistossa tai laitteistossa ilmenee ongelmia. Ammattitaitoinen henkilökuntamme paikantaa vian helposti ja korjaa ongelman.

Kalibrointipalvelu

3D-järjestelmällä varustettu kaivinkone tulee tarkistusmitata ja kalibroida tasaisin väliajoin, sillä koneet ja kauhat kuluvat huomattavasti. Jotta koneet täyttävät laatuvaatimukset, tarjoamme mittaus- ja kalibrointipalveluita kaivinkoneille ja kauhoille.

Käytössäsi kattavat raportit

Nykypäivän laatuvaatimukset ovat korkeita. Tavallisesti jokaisen valmistuneen projektin mittaustiedoista tehdään jonkin tyyppinen yhteenveto. Me voimme auttaa keräämällä tietoa, kuten massalaskelmia ja laatutarkkailua.

Infrakit pilvipalvelu

Tarjoamme myös asiakkaan pyynnöstä tukea ja ylläpitämisen Infrakitin palvelusta. Infrakit on pilvipalvelu jolla on tarkoituksena helpottaa eri ammattiryhmien välistä yhteistyötä hankkeissa missä käytetään tietomalleja.

3D-järjestelmällä työnteko tehostuu ja voit panostaa resurssejasi siihen, mikä on mielekästä ja mielestäsi hauskaa. Olet turvallisissa käsissä, kun Ostromap on huolehtimassa mallituksesta ja tuesta!

Yhdessä teemme työstäsi helpompaa ja mielekkäämpää!

Älä epäröi ottaa yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää mittauspalveluista. Kerromme mielellämme miten voimme helpottaa työtäsi!

Fredrik Fagerholm

Osastopäällikkö - Koneohjaus

fredrik.fagerholm@ostromap.fi

044 726 6577

Pyydä tarjous
KONEOHJAUS
MITTAUS
LASERKEILAUS | UAV

JOHTOKARTOITUS

LEVYKUORIMITUSKOE