Koneohjaus

Me Ostromapilla autamme sinua, yrittäjä/kuljettaja, jotta koneohjausjärjestelmäsi käyttö sujuisi mahdollisimman vaivattomasti. Luomme 3D-malleja 2D-piirustusten pohjalta ja varmistamme, että sinulla on käytössäsi kaikki piirustukset, joita koneessa tarvitaan.

Lue lisää

Mittaus

Me Ostromapilla suoritamme mittauspalveluita eri rakennus-, laitos- ja projektitehtävissä huolellisesti ja tehokkaasti. Lisäksi teemme massalaskelmia asiakkaan antamien materiaalien tai omien mittaustemme pohjalta. Käytämme työssämme mittausalan moderneinta laitteistoa.

Lue lisää

Laserkeilaus | UAV

Tarkkojen mittausten ja skannausten avulla varmistamme että saat oikeat mittaustulokset alusta lähtien ja että säästät aikaa, rahaa ja turhaa työtä.

Lue lisää

Johtokartoitus

Kaivuu,- maarakennus,- tai räjäytystöissä on tärkeää noudattaa varovaisuutta siellä, missä kaapelointi sijaitsee maan alla. Muussa tapauksessa lisäkustannukset tai vahingot sähköverkossa saattavat nousta suuriksi. Pahimmassa tapauksessa ne voivat johtaa henkilövahinkoihin.

Lue lisää

Levykuormituskoe

Meillä on levykuormituskokeista vuosien kokemus. Staattinen levykuormituskoe on luotettava kvalitatiivinen menetelmä sitomattomien kerrosten kantavuuden mittaamiseksi. Testin perusteella asiakas ja urakoitsijat saavat varmistuksen siitä, että maapohjan valmistelutyö on tehty projektin vaatimusten edellyttämällä tavalla.

Lue lisää