Geodeettiset mittaukset & rakennusmittaukset

Me Ostromapilla suoritamme mittauspalveluita eri rakennus-, laitos- ja projektitehtävissä huolellisesti ja tehokkaasti. Lisäksi teemme massalaskelmia asiakkaan antamien materiaalien tai omien mittaustemme pohjalta. Käytämme työssämme mittausalan moderneinta laitteistoa. Asiantuntevat mittauskonsulttimme varmistavat, että saat juuri ne mittauspalvelut, joita projektisi tarvitsee. Olemme helposti asiakkaiden tavoitettavissa ja tavoitteenamme on hoitaa työmme asiakkaan aikataulujen mukaisesti. Suorittamiemme mittausprojektien lista on kattava ja kasvaa nopeaan tahtiin. Me hoidamme projektisi alusta loppuun!

Projektimittauksia ja rakennusmittauksia tehdään, jotta suunnittelijoilla, arkkitehdeillä ja rakennusyrittäjillä olisi mahdollisimman luotettava lähtötilanne. Mittaustemme perusteella esimerkiksi suunnittelijoiden ja arkkitehtien on helpompi jatkaa suunnitelmien tekoa ja toteutusta. Tähän pätee tuttu sanonta: ”hyvin suunniteltu on puoliksi tehty”.Projektimittauksiimme kuuluvat esimerkiksi olemassa olevien teiden, kunnallistekniikan ja rakennusten mittaukset. Mittaukset toteutetaan toivotussa koordinaatiojärjestelmässä ja toimitetaan asiakkaalle sähköisessä muodossa.Rakennus- ja laitosmittaukset toteutetaan takymetrin ja GNSS:n avulla. Mukaan kuuluu kaikki piirustusten hankkimisesta, ydinverkon rakentamisesta ja mittausten asettamisesta aina tarkistusmittausten dokumentoimiseen. Sillä, onko projektisi esimerkiksi uusi rakennus, laajennus, silta, lentokenttä, rautatie tai tunneli, ei ole meille väliä. Me hoidamme mittaukset sekä sisällä että ulkona.

Määrälaskelmat toteutetaan luotettavien tietokoneohjelmistojen avulla ja toimitetaan asiakkaalle tämän toivomassa muodossa. Kivimäärät, kaivausmäärät, massanvaihtomäärät, murskakerrokset, teiden ja talonperustusten täyttömassat ovat esimerkkejä siitä, mitä voidaan laskea.

Älä epäröi ottaa yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää mittauspalveluista. Kerromme mielellämme miten voimme helpottaa työtäsi!

Jesper Wikman

Mittauspäällikkö

jesper.wikman@ostromap.fi

044 777 0515

Kim Tuorila

Osastopäällikkö - Vaasa

kim.tuorila@ostromap.fi

044 322 6678

Patrik Kalliokoski

Osastopäällikkö - Etelä-Suomi

patrik.kalliokoski@ostromap.fi

044 715 3634

Pyry Karttunen

Osastopäällikkö - Seinäjoki

pyry.karttunen@ostromap.fi

044 485 8390

 

Jani Envik

Osastopäällikkö - Pietarsaari

jani.envik@ostromap.fi

044 745 3237

Pyydä tarjous
KONEOHJAUS
MITTAUS
LASERKEILAUS | UAV

JOHTOKARTOITUS

LEVYKUORIMITUSKOE