Johtokartoitus - Kaapelipaikannus

Kaapelipaikannus

 

Kaivuu-, maarakennus- & räjäytystöissä on tärkeää varmistaa missä kaapelit todella sijaitsevat. Näin voidaa estää mahdolliset lisäkustannukset, sekä viat sähköverkossa. Pahimmassa tapauksessa viallinen sähköverkko voi johtaa henkilövahinkoihin. Meillä Ostromapissa on vuosien kokemus kaapelipaikannuksesta (johtokartoitus). Autamme löytämään maanalaiset puhelin,- sähkö,- ja kuitukaapelit ja jopa kaukolämpöputket.

Paikannus tapahtuu kaapelinhakulaitteella, jonka toiminta perustuu sähkömagneettiseen mittaukseen. Sähkömagneettisen lähettimen avulla maan alla olevaan kaapeliin tai johtimeen luodaan magneettikenttä. Kaapeli pystytään paikantamaan maan pinnalta vastaanottimen avulla. Tilaa kaapeleiden paikannus meiltä! Me merkitsemme niiden sijainnit maastoon ja maarakennustyöt sujuvat turvallisesti eikä johtoja vahingoiteta.

Johtokartoitus

Ylläpidettäessä maanalaisten johtojen ja kaapeleiden dokumentointia, GPS-tekniikan avulla tehty kartoitus on hyvä ratkaisu. Kartoituksessa käytämme Trimble R8 tai R10 GNNS-vastaanotinta. Kartoitamme puhelin,- sähkö,- ja kuitujohdot sekä kunnallistekniikan, kuten vesijohdot ja viemäröinnin. Kartoitus voi sisältää jo olemassa olevat johdotukset, mutta myös eri rakennusvaiheiden uudet kaapelit, silloin kun ne ovat maassa näkyvillä. Johdotuksen dokumentaation formaatin asiakas voi päättää itse.

Älä epäröi ottaa yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää mittauspalveluista. Kerromme mielellämme miten voimme helpottaa työtäsi!

Henrik Aho

Myynti- ja Kehityspäällikkö

henrik.aho@ostromap.fi

050 490 2087

Pyydä tarjous
KONEOHJAUS
MITTAUS
LASERKEILAUS | UAV

JOHTOKARTOITUS

LEVYKUORIMITUSKOE