Matti Toivoniemi uusi osastopäällikkö Oulussa

Voitko kertoa lyhyesti taustastasi?

– Aloitin vuonna 1989 kirvesmiehenä, ja eri tapahtumien johdosta aloitin vuodesta 2005 alkaen maanmittarina Oulussa. Se on ollut lähinnä maan-, rakennusten- ja rautateiden mittausta. Vietin kaksi vuotta Vr-Trackillä mittaamassa rautateitä.

 

Kuinka monta työntekijää Oulun toimistolla on tällä hetkellä?

– Minun lisäkseni meitä tällä hetkellä on kuusi.

 

Voitko nimetä kolme suurta projektia, joita sinulla on ollut viime vuoden aikana?

– Suurin lienee olla Metsä Fibre Kemissä, jossa mittasin kaksi eri rakennusta. Projekti vei noin 7 kuukautta. Oulussa useampaa kerrostaloa ja isoa hallintorakennusta Pyhäjoen ydinvoimala työmaalla olen ollut mukana mittaamassa myös viime vuoden aikana.

 

Miltä tuntuu tulla nimitetyksi Oulun toimiston osastopäälliköksi? 

– Kyllä, se hyvältä tuntuu. Vaikka en ole työskennellyt niin pitkään yrityksessä, sain mahdollisuuden kantaa vastuun. Haaste on otettu vastaan, ja aika näyttää, miten se menee.

 

Mitä haluaisit kehittää itsessäsi osastopäällikkönä ja mitä haluaisit kehittää Oulun toimipisteessä?

– Haluaisin parantaa yhteishenkeä, ja tiedonkulun on toimittava niin, että henkilökunta tietää, mitä on tapahtumassa. Siihen haluan panostaa. Kun työntekijä kentällä voi hyvin, yritys voi hyvin.

 

Miten voit auttaa asiakkaita Oulun seudulla?

– Kyse on usein resursseista. Valitettavasti joudumme joskus hylkäämään asiakkaiden hankkeita resurssipulan vuoksi. Mutta me varmistamme, että se mitä teemme, se tehdään hyvin. Oulu on aika pieni pikkakunta ja kaikki tuntevat kaikki. Meillä on paljon kontakteja ja tuttavia, ja meidän on hoidettava näitä kontakteja hyvin, jotta yhteistyö säilyy.

 

Miten asiakas voi toimia, jos hänellä on uusi projekti suunnitteilla ja hän haluaa sinut mittauskumppanikseen?

– Ota yhteyttä suoraan minuun tai myyntipäällikköön. Toimistossa on aina kuumaa kahvia,        tule sisään vaan!