Ostromaps Julhälsning 2023

2023 har varit ett givande och lärorikt år! Ostromap har klarat sig bra tack vare våra duktiga anställda och samarbetspartners.

 

För oss på Ostromap är personalen det viktigaste vi har och årligen satsar vi på fortbildning och välmående. Under det gångna året ordnades utöver de vanliga rekreationsdagarna bland annat en skidresa till Vuokatti för personalen och förmännen har avlagt en ledarskapsutbildning. Vi är i ständigt behov av duktiga medarbetare så tveka inte att kontakta oss om du också vill jobba med oss!

 

Våra kunder och samarbetspartners har hållit oss med jobb under året och många intressanta projekt har avklarats. Några av de större projekten vi fått förtroende att utföra mätningar till är Stora Ensos utbyggnad i Uleåborg, Metsä Fibre’s projekt i Kemi, OX2’s vindkraftspark i Lestijärvi, Original Sokos Hotell Royal ombyggnad i Vasa, Lastplats för virke i Seinäjoki, Kontorsfastigheter i Dickursby och Kelibers litiumkemifabrik i Karleby.

 

Under hösten fick vi vårt miljö- och kvalitetssystem åter certifierat av SGS enligt standarderna ISO 9001 och ISO 14001. Vi håller det enormt viktigt att utföra ett så noggrant och säkert arbete som möjligt och därav har vi valt att upprätthålla ett certifierat system som hjälper oss i det arbetet.

 

Nu blickar vi framåt mot 2024 och Till er alla önskar jag en fridfull jul och ett framgångsrikt nytt år!

 

Med varma hälsningar,

 

Kristoffer Blomqvist, 

Vd på Ostromap