Mätningstjänster

Vi utför noggrant och effektivt mätningstjänster för uppdrag inom bygg, anläggning och projektering. Vi utför även mängdberäkningar utifrån kundens eget material eller våra egna inmätningar. Vi använder oss av den modernaste utrustningen inom mätteknik som finns att tillgå. Våra drivna mätkonsulter ser hängivet till att ni får just de mätningstjänster som ni söker till ert projekt. Vi strävar efter att vara nära till hands för våra kunder och sköter vårt jobb enligt deras tidtabell. Referenslistan över utförda mätprojekt är gedigen och den växer i rask takt.

Bygg- och anläggningsmätningar utförs med hjälp av totalstation och GNSS. Vi sköter ert projekt från början till slut. Allt från införskaffande av ritningar, byggande av stomnät, utsättningar till inmätning och dokumentation av kontrollmätningar. Ingen skillnad om ert projekt innefattar till exempel en ny byggnad, tillbyggnad, bro, flygplats, järnväg eller tunnel. Inomhus eller utomhus, vi fixar mätningen. Projekteringsmätningar görs för att bland annat planerare, arkitekter och byggentreprenörer ska ha ett så tillförlitligt utgångsläge som möjligt.

 

Utifrån våra inmätningar har till exempel planerare och arkitekter lätt att planera vidare. Man brukar säga att en bra planering av projektet innebär att halva arbetet är gjort. Projekteringsmätning innefattar till exempel inmätning av befintliga vägar, kommunalteknik och byggnader. Mätningarna utförs i önskat koordinatsystem och levereras till kunden i elektroniskt format.

Ostromap - mittauspalvelut | Inframittaus

Mängdberäkningar utförs med hjälp av tillförlitliga dataprogram. Beräkningen levereras till kunden iönskat format. Bergsmängder, schaktmängder, massabytesmängder, krosslager, vägars ochhusgrunders fyllnadsmassor är några exempel på vad som kan beräknas.

Om du har frågor eller behöver mera information, tveka inte att ta kontakt med våra experter!

Kim Tuorila

Avdelningschef - Vasa

kim.tuorila@ostromap.fi

044 322 6678

Patrik Kalliokoski

Avdelningschef - Södra Finland

patrik.kalliokoski@ostromap.fi

044 715 3634

Pyry Karttunen

Avdelningschef - Seinäjoki

pyry.karttunen@ostromap.fi

044 485 8390

 

Jani Envik

Avdelningschef - Jakobstad

jani.envik@ostromap.fi

044 745 3237

Fråga offert

Projekt

MASKINSTYRNING

MÄTNING

LASERSCANNING | UAV

LEDNINGSDOKUMENTATION

PLATTBELASTNINGSTEST